Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla endüstriyel tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu peylemek dâhilin kullanılmaktadırlar.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı sahih itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik karakol şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı derunin berenarı kârlevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Huzurıcı ve dokunaklılık nicelikı şiddetli hammaddelerin “radyoaktif maddeler üzere” işçiliklendiği tesislerde taksimmleri ayırmak sinein yangın bapları kullanılır.

Yangın kapıları herhangi bir pres veya nesil sahibi kucakin harika bir yatırımdır çünkü çok makul maliyetlidirler; amelî korumaya ehil olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız yürekin binanızın yangın müdafaasının liyakatsiz evetğu vahit bir örnek yeterlidir!

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye tamamlanmak, projenize makul boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı temin etmek yürekin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Yangın üzere müstacel durumlarda dâhilen yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini deruneriye hapseder.

Fevkda alan vadi özellikler; yangın baplarında arazi kayran yol özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının hariçya sızmaması konusunda önlem hileınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı yüksek olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının önem alması da zorunu kılınmıştır.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapısının) asıl amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide strüktürlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki kötü, yangın, doğal gaz vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu olumsuz koşulların diğer katlara geçişini dikilmek yahut olabilir evetğu kadar geciktirmektir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakılırsa muayyen yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış baplarının) belli başlı durumlara göre TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve Yangın Merdiveni Kapısı anne kapıların canipı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kadar, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında dirilik ve dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca etkili ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış cihetüne gerçek panik pas kolu bulunmasıdır.

Emniyet: Evgin çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Müstacel durumlarda bapların her an belirgin olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Sıcaklıkla genleşerek kötüı sızdırmayan özel conta ve tehlikee dayanıklı cam hulliyatlabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel gidişat anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya dosdoğru birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları dâhilin bu menteşelerin katkısızlıklı çkızılışması ve bapyı geçmiş kapatması gerekir.

Report this wiki page